Rüyada tavuk ve pisliği görmek

Rüyada tavuk ve pisliği görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayırlı işlere girileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve pisliği gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada tavuk pisliği görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek işini en iyi şekilde yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü pisliği görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek işleri büyütme sürecine girileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan pisliğine basmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kulak pisliği yemek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments