Rüyada tavuk pisliği temizlemek

Rüyada tavuk pisliği temizlemek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına yorulur.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tavuk pisliği görmek işlerinin de rast gideceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliğini temizlemek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada kedi pisliği temizlemek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, eline haram para geçeceğine delalettir.

Rüyada bebek pisliğini temizlemek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments