Rüyada tavşanın kaçtığını görmek

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada tavşanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada kaçan tavşan görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan yemeği görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek hayallerinin gerçek olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada mavi tavşan görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah tavşan görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments