Rüyada siyah tavşan görmek

Rüyada siyah tavşan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada siyah tavşan görmek zor günlerin geride kalacağına, yardımının olacağına işarettir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, umutlarının söneceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments