Rüyada mavi tavşan görmek

Rüyada mavi tavşan görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, saygın biri haline geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, büyük mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada mavi tavşan gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi tavşan görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan beslemek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı doğururken görmek her konuda şansın yaver gideceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk tavşan görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arap tavşanı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan çalmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada tavşan görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Pelin

Rüyada komşum bana mavi tavşanını gösteriyordu