Rüyada tavşan yemeği görmek

Rüyada tavşan yemeği görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, borçların kısa sürede kapanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan yemeği gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada tavşana yemek vermek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yemeği görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine inanılır.

Rüyada canlı tavşan yemek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yemek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşana yemek yedirmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada tavşan kafası görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında tavşan görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments