Rüyada tavşandan kaçtığını görmek

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçan tavşan görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör tavşan görmek alım gücünü yitireceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan beslemek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan sidiği görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada tavşan ölüsü görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments