Rüyada dağ tavşanı görmek

Rüyada dağ tavşanı görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yanlış bir karar verileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağ tavşanı gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada dağ tavşanı görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta tavşan görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan boku görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde tavşan görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada tavşan kesildiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızıl tavşan görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın işediğini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments