Rüyada tavşan yüzmek

Rüyada tavşan yüzmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hayırlı haberler duyacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yüzmek gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada tavşan derisi yüzmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yüzmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok tavşan görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada tavşana dönüşmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada mavi tavşan görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çıkış yolları bulacağına işarettir.

Rüyada tavşan fare görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments