Rüyada tavşan fare görmek

Rüyada tavşan fare görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, şansa, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan fare gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada tavşan ve fare görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan fare görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve tavşan görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek maddi anlamda zayıflayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe tavşan görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla tavşan görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada tavşanı kesmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri tavşan görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments