Rüyada birden çok tavşan görmek

Rüyada birden çok tavşan görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Rüyada birden çok tavşan gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada birden fazla tavşan görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada birden çok tavşan görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada birden fazla alyans görmek açların doyacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada birden çok at görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla cin görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla doğum yapmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments