Rüyada tavşan ve fare görmek

Rüyada tavşan ve fare görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, canın derdine düşeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ve fare gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada fare ve tavşan görmek başarısız olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada tavşan ve fare görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan fare görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanla kedi görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta tavşan görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan gözü görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada minik tavşan görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments