Rüyada fare ve tavşan görmek

Rüyada fare ve tavşan görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada fare ve tavşan gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada fare ve tavşan görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada tavşan ve fare görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada tavşan fare görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan ve koyun görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan doğurmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments