Rüyada yatakta tavşan görmek

Rüyada yatakta tavşan görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yatakta tavşan gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada yatakta tavşan görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavşanla kedi görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada bahçede tavşan görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada kedi tavşan görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada fare ve tavşan görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kutuda tavşan görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments