Rüyada tavşan gözü görmek

Rüyada tavşan gözü görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan gözü gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan gözü görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan tutup bırakmak kişinin şansının artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet eder.

Rüyada ormanda tavşan görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yavru tavşan görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments