Rüyada taşlı dereden geçmek

Rüyada taşlı dereden geçmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada taşlı dereden geçmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada derenin üstünden geçmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, icat yapacağına inanılır.

Rüyada bulanık dereden geçmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereden karşıya geçmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada dereden arabayla geçmek iyi bir patron olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hem yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada dere içinden geçmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kötü haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments