Rüyada dere içinden geçmek

Rüyada dere içinden geçmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerini büyüteceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere içinden geçmek gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Rüyada dere içinden geçmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı dereden geçmek doğru karar veremeyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dereden geçmek büyük zorluklar geçireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada derenin üzerinden geçmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret eder.

Rüyada kirli dereden geçmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Rüyada dereyi geçmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık dereden geçmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments