Rüyada taşın altında yılan görmek

Rüyada taşın altında yılan görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, küslükleri bitireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yeni mallara sahip olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taşın altında yılan gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada taş altında yılan görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yardımın alınacağına işaret eder.

Rüyada taşın altında yılan görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşla yılan öldürmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada yılana taş atmak kısmet bolluğu yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada yılanı taşla öldürmek yetki sahibi olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılancık taşı görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dedikodu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments