Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ekin ektiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ekin tarlası sulamak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments