Rüyada ekin ektiğini görmek

Rüyada ekin ektiğini görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada ekin ektiğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin taşımak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, eşyaların yenileneceğine yorulur.

Rüyada ekin biçen birini görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada ekin suladığını görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ermiş ekin görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada ekinezya görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments