Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, şeref ve rütbeye, ayrılanların birleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabiya

Ölmüş babamla ekin biçilmiş sarı tarlada deyneyin ucuyla su çıkardık