Rüyada ekin tarlası sulamak

Rüyada ekin tarlası sulamak helal kazanca sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada ekin tarlası sulamak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ekin suladığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ekin sulamak işlerin çığırından çıkacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında gezmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek rahata ereceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments