Rüyada ayak ölçmek

Rüyada ayak ölçmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada ayak ölçmek gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada ayak ölçmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada bir şeyi ölçmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla ölçmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada buğday ölçmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Rüyada uzunluk ölçmek varolan borçların ödeneceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada kilosunu ölçmek bazı radikal kararlar alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada vücudunu ölçmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy ölçmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments