Rüyada buğday ekin tarlası görmek

Rüyada buğday ekin tarlası görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, anne duasının açılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada buğday ekin tarlası gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek insanları hak yoluna çağıracağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada buğday ekini görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin toplamak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlasına görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments