Rüyada tarlada ekin görmek

Rüyada tarlada ekin görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, planların sarkacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada tarlada ekin gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekin biçmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek ayrılık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek başarılarının artacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında gezmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments