Rüyada ekin tarlasına saklanmak

Rüyada ekin tarlasına saklanmak atılan adımların başarıya çıkacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet eder.

Rüyada tarla ekin görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekin görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments