Rüyada ekin tarlasına görmek

Rüyada ekin tarlasına görmek sıkılacağı bir haber almaya, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlasına gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekin biçmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ekin görmek gergin olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlası sulamak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments