Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, satışların düşeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hamza

Rüyada biraz yürüdükten sonra küçük bir parkta oturdum. Hemen sonrasında genç güzel bir kız gelip benden yüksekçe bir banka oturdu. Benim elimde abur-cubur vardı. Daha o gelir gelmez hemen bana ilgi gösterip hemen sohhet etmek istiyordu. İlk sohbeti başlatan o oldu. İsim tanışma derken gelip yanıma oturdu ve onda olan bir yiyeceği bana ikram etti. Ben de elimdekileri ona ikram ettim. Sohbet ettik, daha sonra bir erkek gelip onun yanına oturdu beraber getirdiğim abur-cuburları yiyip sohbet ettik.