Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak hayallerin gerçekleştirileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinin aksayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak önemli bir makama terfi alacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak sağlık problemleri yaşamayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak büyük bir işin sahibi olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, zenginlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments