Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak büyük bir ortaklığa gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak işlerinin kolaylaşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments