Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işini kaybedeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak sorunların üstesinden geleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak verilen  sözlerin tutulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments