Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın insanla konuşmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments