Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak karısının çok mutlu olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birinden hoşlanmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments