Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, onları rahat ettireceğine, sürekli tartışacağına, kafasının karışacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir adamı dövmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı adamı dövmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada adamı dövmek büyük başarılara imza atılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments