Rüyada bir adamı dövmek

Rüyada bir adamı dövmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada bir adamı dövmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek işlerin yoluna gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamı dövmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments