Rüyada tanımadığın adamı dövmek

Rüyada tanımadığın adamı dövmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, malında azalmaya, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına tabir olunur.

Rüyada adamı dövmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamı dövmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulur.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments