Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek kafasının boşalacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek kafasını toparlayamayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada adamı dövmek evlenme yolunda adım atacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamı dövmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments