Rüyada adamı dövmek

Rüyada adamı dövmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada adamı dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamı dövmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Rüyada bir adamı dövmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments