Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, para ve zaman ayıracağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek geçiminin güçleşeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamı dövmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek hanesindeki rızkın da artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments