Rüyada tanımadığı kadını görmek

Rüyada tanımadığı kadını görmek edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı kadını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments