Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek konfor içinde yaşayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işinin başından ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments