Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek başarılarının her geçen gün artacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek en tepkedeki kimse olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments