Rüyada tanımadığı kadını öpmek

Rüyada tanımadığı kadını öpmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek işinin yoluna gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Rüyada tanımadığını öpmek sıkıntı yükleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kızı öpmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini öpmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments