Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek kurulu bir düzene sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek o işten ekmek yiyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek yol göstereceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek zor zamanlar yaşayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments