Rüyada tanıdık birini çirkin görmek

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birini çirkin gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını çirkin görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin birini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada güzeli çirkin görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments