Rüyada tanıdığını çirkin görmek

Rüyada tanıdığını çirkin görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığını çirkin gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını çirkin görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kadını çirkin görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin birini görmek kararlar alacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin kedi görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments