Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini çirkin gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdığını çirkin görmek elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, mekân değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin diş görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin ev görmek güzel davetler alacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments