Rüyada güzeli çirkin görmek

Rüyada güzeli çirkin görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, eskileri yâd edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, maddi gücünün artacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzeli çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzeli çirkin görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek eksiği kendinde bulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalettir.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments