Rüyada tanıdığı erkeği öpmek

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments