Rüyada takma kirpik takmak

Rüyada takma kirpik takmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru bir karar verileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, helal kazanca sahip olunacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada takma kirpik takmak gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada takma kirpik takmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada takma kirpik almak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma kirpik görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik takmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının takma dişini takmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma bıyık takmak insanların takdirine mazhar olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada takma dis takmak hak yolunu bulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments